Vajza e Vehip dhe Ane Hoxhës. I ati ishte i afërt i Enver Hoxhës. Internuar në Savër të Lushnjës me prindërit dhe dy motrat për 30 vjet e 6 muaj pas arratisjes së të vëllait. Kishte studiuar muzikë dhe ishte autore e librit të parë të mësimit të solfezhit në Shqipëri.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.