Lindi më 10 maj 1894, në Llovinë të Gjirokastrës. U internua për motive politike nga viti 1946 deri më 1948 dhe, për herë të dytë, prej 31 dhjetorit të vitit 1951 deri më 31 dhjetor 1965.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 313
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.