Lindi në Shkodër, më 13 shkurt të vitit 1972. U arrestua më 14 dhjetor 1990. Pak ditë më vonë, më 21 dhjetor të po atij viti, Gjykata e Apelit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "veprën penale të diversionit të kryer në bashkëpunim" dhe "për veprën penale të terrorit të mbetur në tentativë", dhe e dënoi me trembëdhjetë vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 805
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.