Djali i Veronika Dostit dhe Sazanit. Lindur më 1963 në Lushnjë, në internim, në kampin e Savrës, ku qendroi deri më 1969, pastaj në kampe të tjera të Lushnjes. Jeton në New York, SHBA.

Burimi: Geri Dine: intervistë pranë ISKK, 23 shtator 2013; Jozef Radi: Savra.internim, log. i cit, f. 12
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.