Lindi më 1930 në Shijak. Më 31 gusht 1950, me vendim nr. 165, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “krime kundër shtetit“, me njëzet vjet burg dhe heqjen e së drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 1074
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.