I biri i Hasan Çapanit, i cili qe ish-i burgosur dhe i arratisur. U internua që nga viti 1948 bashkë me familjen. Në shtator të vitit 1958, lirohet nga internimi për një vit, por riinternohet në vitit 1959 sepse i arrestojnë motrën e madhe. U zhvendos në disa kampe, deri sa ndërroi jetë në Grabian nga një sëmundje e papritur.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.