E internuar me prindërit, motrën dhe vëllanë për motive politike nga Kukësi në Tepelenë nga viti 1948-1952.

Edhe dy vëllezër më të rritur që ishin ushtarë, u dënuan më pas.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.