Lindi më 1938, në Peshkopi. Më 22 maj 1993, me vendim nr. 23 Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e internimit për motive politike, nga Dibra në Berat dhe Tepelenë prej 3 shkurt 1948 deri më 1 tetor 1953.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 7, Fl. 16-17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.