Lindi më 1922, në Ersekë. U internua dhe dëbua "për motive politike". Më 18 prill 1994, me vendim nr.18, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga rrethi Ersekë në Krujë dhe Radostinë, Fier, prej 20 maj 1945 deri më 1955. Prej 1955 deri më 1991, u dëbuan në Roskovec, Fier.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 775
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.