U lind në Nistë të Janinës, më 21 prill 1939, sipas familjes, ndërsa në dokumentin e Vërtetimit të Gjendjes Gjyqësore, datëlindja është 1 1 1939.  U dënua në vitin 1960 me akuzën e tradhtisë ndaj atdheut me 7 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave zgjedhore për 2 vjet.

Pas dy vitesh, u dënua me 6 muaj të tjerë heqje lirie me akuzën e plagosjes së lehtë me dashje.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.