Lindi më 10 shkurt të vitit 1897, në fshatin Gur i Zi të Shkodrës. Më 27 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «krime gjatë luftës N.Çl» dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e përhershme të së drejtës elektorale.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 596.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.