Iu arratis bashkëshorti. U internua nga Erseka në Krujë dhe iu konfiskua e gjithë pasuria. Dënimin me internim e kreu në vitet 1945-1950, bashkë me 6 vajzat.

Burimi: Nga Familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.