Lindi më 1931 në Shijak. Më 25 mars 1950, Gjykata ushtarake e Tiranë e dënoi “për pjësmarrje në një grup kundërshtar“ me 15 vjet burg, punë të detyruar dhe heqjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Më 22 korrik 1957 i ulet dënimi në 12 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 985
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.