Lindi më 1939, në Kolonjë, Gjirokastër. Më 9 gusht 1966, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtisë ndaj atdheut" dhe e dënoi me 25 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë të tundshme e të patundshme.

Më 2 gusht 1967, tenton të arratiset nga burgu i Burrelit bashkë me dy shokë, por vritet në rrethimin e burgut nga breshëria e armëve të rojeve.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, FL. 373, 937
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.