Lindi në Kolonjë, në vitin 1905. U arrestua në vitin 1946 dhe u dënua me 5 vjet heqje lirie, "si strehuese e të arratisurve". U lirua me kusht pas dy vjetësh.

Burimi: AISKK, V,2 ,190
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.