Lindi në Çerravë, më 4 korrik të vitit 1927. Me vendim nr. 5, datë 23 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi fajtor se "ka qenë në shërbim të okupatorit dhe të organizatave tradhëtare" dhe se "ka dashur të arratisej" dhe e dënoi me 10 vjet burg me punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 388
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.