Ka ndihmuar financiarisht Ballin dhe ka mbledh ndihma për të. Mik i Ernnest Koliqit. Fashist i flakët. Vlla i Lec Kurtit që është ilegal në Bari. Nuk pajtohet me L.N.Ç. Pas dënimit me burg internohet në shkurt 1945.

Burimi: https://kujto.al/shkurt-1945-burgjet-ne-shkoder-jane-plot-keta-50-armiq-cojini-ne-internim/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.