Lindi në Dibër. Ka qenë i arratisur jashtë Shqipërisë dhe u kthye me grupin e Xhevdet Mustafës. U vra në Rrogozhinë, më 26 shtator 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 213
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.