Rustem Ali Sokoli nga fshati Vlahen, rrethi Has është dënuar në vitin 1953 për “kalim kufiri” me 10 vite burg nga Gjykata Ushtarake Shkodër. Pas dhënies së dënimit është dërguar për ta vuajtur atë në burgun e Fierit dhe më pas nga informacionet e asaj kohe, në vitin 1954 ka ndërruar jetë në burg. Familja ka bërë kërkime që nga viti 1990, por nuk i ka gjetur eshtrat.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.