Lindi më 1902, në Dibër. Më 29 dhjetor 1947, me vendim nr. 879, Gjykata ushtarake e Elbasanit e dënoi me vdekje dhe konfiskim pasurie, se «ka luftuar kundër lëvizjes N.Çl. pas çlirimit, duke qenë në arrati, në bashkëpunim me kriminelët e ka propaganduar në popull, ka organizuar çeta në Çermenikë për të luftuar pushtetin popullor, duke qenë vetë komandant i tyre, dhe në fund, duke parë që do të kapej, ka tentuar të arratisej në Greqi».

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 224-225, 1823-1824.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.