Lindi më 1910, në Luzat të Tepelenës. Më 29 nëntor 1947, me vendim nr. 264, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "pjesmarrje në një organizatë tradhëtare, sabotim në ushtri dhe agjitacion e propagandë kundër pushtetit" dhe e dënoi me 20 vjet burg, heqjen e gradës dhe humbjen e të drejtës për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 129
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.