Lindi më 1914, në Mollas të Skraparit. Më 15 gusht 1949, me vendim nr. 49, Gjykata Ushtarake e Gjrokastrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 14 muaj burg dhe punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 47, FL. 119-20.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.