Pushkatuar në vitin 1950 pas një akuze false. Vëllai i tij, Dom Nikollë Mazrreku, ka vuajtur burgim dhe internim gjatë komunizmit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.