Lindi në Zagorë. Më 17 korrik 1946, me vendim nr. 249, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e pjesmarrjes në akte kriminale kundër popullit, agjitacion e propagandë kundër luftës Nacional Çlirimtare, si dhe ka marë pjesë në kryengritje për rrëzimin e pushtetit popullor" dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 312
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.