Lindi më 1916, në Shkodër. Më 7 korrik 1958, me vendim nr. 6, Gjykata Tiranës e dënoi "për tradhëti ndaj atdheut në formë tetntative  arratisje jashtë shtetit", me vdekje, pushkatim, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet dhe konfiskim pasurie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 7, Fl. 45-46.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.