Lindi më 10 janar 1882, në Zhulat të Gjirokastrës. Me vendim nr. 111, datë 22 dhjetor 1949, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «dhënie ndihmë një grupi antipushtet», dhe e dënoi me 15 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 395
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.