Lindi në vitin 1949, në Tiranë. Më 7 tetor 1977, me vendim nr. 31, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 11 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 228
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.