Lindi më 29 gusht të vitit 1920, në Tivar të Malit të Zi. Më 21 tetor 1950, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet burgim dhe punë të detyruar. U lirua me kusht, me vendimin nr. 21, datë 22 shkurt 1957, të Gjykatës Ushtarake të Tiranës.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 628-629
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.