Lindi në Korçë, në vitin 1904. Me vendim nr. 49, datë 19 prill 1950, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në grup të organizuar» dhe për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 5 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 442
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.