Lindi më 1920, në Baldushk të Tiranës. U internua për motive politike. Më 24 prill 1992, me vendim nr. 9, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi Tiranë në Berat dhe Tepelenë, prej 1 shkurtit të vitit 1949 deri më 28 nëntor 1949.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 82-83
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.