Lindi më 1898, në Gramsh. Më 5 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi "si bashkëpunëtor me kriminelët e luftës të arratisur", "diversantë në grup dhe për strehimin dhe furnizimin e tyre", me 10 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 258
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.