Lindi më 1922, në Golimbas, Vlorë. Arrestuar më 13 maj 1950. Më 28 shtator 1950, me vendim nr. 207, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi "për tradhti ndaj atdheut", me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 230
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.