Lindi më 1950, në Berat. Është pushkatuar më 1978. Më 7 janar 1978, me vendim nr. 25, Kolegji Ushtarak i dha dy dënime me vdekje dhe 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 211.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.