Lindi më 1950, në Poshnje. Më 7 janar 1978, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Beratit e dënoi për "tradhti ndaj atdheut në tentativë, në formën e arratisjes" dhe "sabotim ekonomik", me vdekje, pushkatim.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.