Lindi në vitin 1913. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi vrasjen e tij pa gjyq për motive politike, në korrik të vitit 1944, në Berat.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 51-52
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.