Lindi më 1915, në Letëm, Librazhd. Më 29 qershor 1962, me vendim nr. 101, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut" dhe “armëmbajtje pa leje”, me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 2231
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.