Lindi më 1903, në Baldushk, Tiranë. U pushkatua për motive politike. Më 14 gusht 1946, me vendim nr. 403, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi me vdekje, si «kriminel lufte dhe armik i popullit».

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.206-207
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.