I burgosur politik për tentativë arratisjeje dhe përkrahës i Ballit Kombëtar.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.