Lindi në vitin 1907, në fshatin Gurrë e Vogël të Matit. Më 10 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për «krimin e sabotimit të pushtetit» dhe e dënoi me 2 vjet heqje lirie dhe humbje e të drejtave qytetare dhe politike baraz me kohën e dënimit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 721.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.