Lindi në vitin 1914, në Pogradec. Më 5 mars 1947, me vendim nr. 14, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi fajtor për "krimin e bashkëpunimit me tradhëtarët dhe se ka luftuar kundër popullit", dhe e  dënoi  me  30  vjet  burg,  konfiskimine  pasurisë  dhe  humbjen  e  të  drejtaveelektorale për aq kohë.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 15, f. 112-113
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.