Lindi në Lin, më 5 janar të vitit 1913. Me vendim nr. 9, datë 17 janar 1951, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "kalim shumë herë të kufirit në një shtet armik, nga ku i ka dhënë informata U.D.B-së Jugosllave me qëllim për të vënë në rrezik sigurimin e jashtëm të R.S.SH." dhe e dënoi me 20 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave qytetare-politike për 5 vjet kohë

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 217
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.