Lindi më 1963, në Toshkëz të Fierit. Më 20 shkurt 1982, me vendim nr. 16, Gjykata e Lushnjës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor"  dhe e dënoi me 3 vjet e 6 muaj burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 47, FL. 107-08
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.