Lindi më 1960, në Sarandë. Më 27 maj 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit dënimit për motive politike në periudhën 5 qershor 1986 deri më 10 janar 1991.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, FL. 43-45.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.