Lindi më 1881, në Shkodër. Më 8 janar 1947, me vendim nr. 45, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e strehimit dhe bashkëpunimit me të arratisurit" dhe e dënoi me vdekje. U ekzekutua më 27 shkurt 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 314
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.