Lindi në Shkodër, më 12 dhjetor të vitit 1939. U arrestua në kufi më 4 tetor 1958. Më 16 dhjetor të po atij viti u dënua me dymbëdhjetë vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e së drejtës elektorale për dy vjet kohë “për tradhëti ndaj atdheut me anën e arratisjes në Jugosllavi“.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 533.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.