Lindi në Tiranë, në vitin 1918. Me vendim nr. 277, datë 23 maj 1952, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «organizim të grupeve kundër-revolucionare» për rrëzimin e pushtetit, «bashkëpunim me të arratisurit», «tentativë arratisjeje», «shpërndarje armësh me qëllim kundërrevolucionar», dhe e dënoi me vdekje (pushkatim), si dhe konfiskim të pasurisë.
U arrestua më 29 qershor 1951.

Burimi: F. 1, Viti 2017, D. 105, f. 83-84.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.