Lindi në fshatin Sllovë të Dibrës, në vitin 1920. Kreu Shkollën Bujqësore të Kavajës. Me vendim nr. 46, datë 17 qershor 1949, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në banda" dhe për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 66
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.