Lindi në Tropojë, më 16 korrik 1915. U arrestua më 3 shkurt 1953, dhe me vendim nr. 81, datë 11 qershor 1953, Gjykata Ushtarake Territoriale e Shkodrëse deklaroi fajtor se "që në fillimet e vitit 1952 deri sa u arratis, ka mbajtur lidhje me organet e UDB-së" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë. U lirua më 26 korrik 1965.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 264
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.