Lindi më 1923, në Durrës. Më 4 qershor 1945, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi si "kriminel lufte" dhe "armik i popullit", me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 261
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.