Lindi më 1895, në Spitall, Durrës. Më 23 maj 1945, me vendim nr. 22, Këshilli Gjyqësor i Durrësit e dënoi “si armik i popullit”, me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave qytetare dhe politike për aq kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 166.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.